Stadskaart Zevergem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Zevergem? Met de stadskaart Zevergem haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Zevergem ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Zevergem veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Zevergem? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Zevergem veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stijlen Zevergem

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Zevergem centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Stadskaart formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Zevergem kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Stadskaart Zevergem

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Zevergem centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Jouw decoratie van Zevergem

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Zevergem belangrijk zijn.

Decoratie Zevergem bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Zevergem gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Inlijsten stadskaart Zevergem

De formaten van de stadskaart Zevergem zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Zevergem

De plattegrond Zevergem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Zevergem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Zevergem is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Oost-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie mooiste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Zevergem toont het speciale wegennet en haar speciale bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp

Trots op Oost-Vlaanderen met de plattegrond Zevergem

Oost-Vlaanderen is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Zevergem voel je dat! Met de plattegrond Zevergem laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze speciale gravure. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Zevergem eenvoudig in de custom map maker. Onze accurate lasers graveren Zevergem speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.