Stadskaart Wissenkerke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Wissenkerke? Met de stadskaart Wissenkerke haal je jouw lieveling plaats van Zeeland in huis.

Wissenkerke ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Wissenkerke veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Wissenkerke? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Wissenkerke veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stijlen Wissenkerke

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Wissenkerke centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Wissenkerke - M Landscape Birch Wood Hanging

Stadskaart formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Wissenkerke kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Wissenkerke - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Wissenkerke

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Wissenkerke centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Wissenkerke - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Wissenkerke

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Wissenkerke belangrijk zijn.

Decoratie Wissenkerke bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Wissenkerke gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Wissenkerke - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Wissenkerke

De formaten van de stadskaart Wissenkerke zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Wissenkerke

De plattegrond Wissenkerke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Wissenkerke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Wissenkerke

Zeer zorgvuldige lasers graveren Wissenkerke precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Nederland bijzonder in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Wissenkerke al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een verrassende houtgravure van het wegennet van een van de beste plekken in Zeeland.

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Wissenkerke planten wij een boom. Zo kun je zelf houten muurdecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf moeiteloos doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.