Stadskaart Vurste
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Vurste? Met de stadskaart Vurste haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Vurste ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Vurste veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Vurste? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Vurste veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stijlen Vurste

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Vurste centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Stadskaart formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Vurste kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Stadskaart Vurste

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Vurste centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Jouw decoratie van Vurste

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Vurste belangrijk zijn.

Decoratie Vurste bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Vurste gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Inlijsten stadskaart Vurste

De formaten van de stadskaart Vurste zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Vurste

De plattegrond Vurste is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Vurste cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Inventief cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een inventief cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat beste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een inventief cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Vurste kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Oost-Vlaanderen of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Vurste is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Oost-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie beste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Vurste toont het unieke wegennet en haar unieke bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.