Stadskaart Tholen
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Tholen? Met de stadskaart Tholen haal je jouw lieveling plaats van Zeeland in huis.

Tholen ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Tholen veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Tholen? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Tholen veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stijlen Tholen

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Tholen centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Tholen - M Landscape Birch Wood Hanging

Stadskaart formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Tholen kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Tholen - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Tholen

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Tholen centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Tholen - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Tholen

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Tholen belangrijk zijn.

Decoratie Tholen bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Tholen gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Tholen - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Tholen

De formaten van de stadskaart Tholen zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Tholen

De plattegrond Tholen is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Tholen cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Artistiek cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een artistiek cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten muurdecoratie! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een verrassende tekst. Naast de plattegrond Tholen kun je zelf dus ook een verrassende kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Tholen planten wij een boom. Zo kun je zelf houten muurdecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf moeiteloos doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.