Stadskaart Sint-Jan-In-Eremo
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Sint-Jan-In-Eremo? Met de stadskaart Sint-Jan-In-Eremo haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Sint-Jan-In-Eremo ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Sint-Jan-In-Eremo veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Sint-Jan-In-Eremo? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Sint-Jan-In-Eremo veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stijlen Sint-Jan-In-Eremo

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Sint-Jan-In-Eremo centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Stadskaart formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Sint-Jan-In-Eremo kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Stadskaart Sint-Jan-In-Eremo

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Sint-Jan-In-Eremo centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Jouw decoratie van Sint-Jan-In-Eremo

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Sint-Jan-In-Eremo belangrijk zijn.

Decoratie Sint-Jan-In-Eremo bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Sint-Jan-In-Eremo gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Inlijsten stadskaart Sint-Jan-In-Eremo

De formaten van de stadskaart Sint-Jan-In-Eremo zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Sint-Jan-In-Eremo

De plattegrond Sint-Jan-In-Eremo is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Sint-Jan-In-Eremo cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Bijzonder cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat mooiste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een bijzonder cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Sint-Jan-In-Eremo kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Oost-Vlaanderen of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Plattegrond Sint-Jan-In-Eremo combineren

Stel je voor dat jouw geliefde plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de stijlvolle plattegrond Sint-Jan-In-Eremo te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een mooi en persoonlijk verhaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.