Stadskaart Schardam
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Schardam? Met de stadskaart Schardam haal je jouw lieveling plaats van Noord-Holland in huis.

Schardam ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Schardam veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Schardam? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Schardam veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stijlen Schardam

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Schardam centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Schardam - M Landscape Birch Wood Hanging

Stadskaart formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Schardam kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Schardam - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Schardam

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Schardam centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Schardam - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Schardam

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Schardam belangrijk zijn.

Decoratie Schardam bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Schardam gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Schardam - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Schardam

De formaten van de stadskaart Schardam zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Schardam

De plattegrond Schardam is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Schardam cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Artistiek cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een artistiek cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten muurdecoratie! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een verrassende tekst. Naast de plattegrond Schardam kun je zelf dus ook een verrassende kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Schardam planten wij een boom. Zo kun je zelf houten muurdecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf moeiteloos doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?