Stadskaart Nukerke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Nukerke? Met de stadskaart Nukerke haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Nukerke ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Nukerke veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Nukerke? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Nukerke veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stijlen Nukerke

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Nukerke centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Stadskaart formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Nukerke kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Stadskaart Nukerke

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Nukerke centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Jouw decoratie van Nukerke

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Nukerke belangrijk zijn.

Decoratie Nukerke bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Nukerke gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Inlijsten stadskaart Nukerke

De formaten van de stadskaart Nukerke zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Nukerke

De plattegrond Nukerke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Nukerke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Nukerke

De opvallende houten poster zoals de plattegrond Nukerke wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een nauwkeurige laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een verrassend contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Nukerke of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp

Houten gravure graveren

Houten wanddecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Nukerke of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje inventief zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.