Stadskaart Merelbeke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Merelbeke? Met de stadskaart Merelbeke haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Merelbeke ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Merelbeke veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Merelbeke? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Merelbeke veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stijlen Merelbeke

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Merelbeke centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Stadskaart formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Merelbeke kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Stadskaart Merelbeke

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Merelbeke centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Jouw decoratie van Merelbeke

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Merelbeke belangrijk zijn.

Decoratie Merelbeke bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Merelbeke gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Inlijsten stadskaart Merelbeke

De formaten van de stadskaart Merelbeke zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Merelbeke

De plattegrond Merelbeke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Merelbeke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

De plattegrond Merelbeke inlijsten

De plattegrond Merelbeke is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten decoratie. Zelf combineren we de kaart van Merelbeke het liefst met een prachtige lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Merelbeke trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je soepel kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp

Merelbeke is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Oost-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie charmantse date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Merelbeke toont het prachtige wegennet en haar prachtige bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.