Stadskaart Kwadendamme
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Kwadendamme? Met de stadskaart Kwadendamme haal je jouw lieveling plaats van Zeeland in huis.

Kwadendamme ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Kwadendamme veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Kwadendamme? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Kwadendamme veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stijlen Kwadendamme

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Kwadendamme centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Kwadendamme - M Landscape Birch Wood Hanging

Stadskaart formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Kwadendamme kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Kwadendamme - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Kwadendamme

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Kwadendamme centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Kwadendamme - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Kwadendamme

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Kwadendamme belangrijk zijn.

Decoratie Kwadendamme bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Kwadendamme gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Kwadendamme - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Kwadendamme

De formaten van de stadskaart Kwadendamme zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Kwadendamme

De plattegrond Kwadendamme is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Kwadendamme cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Kwadendamme

De prachtige houten wanddecoratie zoals de plattegrond Kwadendamme wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een nauwkeurige laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een stijlvol contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Kwadendamme of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp

Waar hang je Kwadendamme op?

Woon je momenteel in Kwadendamme of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de prachtige plattegrond Kwadendamme thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten decoratie in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Kwadendamme.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.