Stadskaart Knesselare
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Knesselare? Met de stadskaart Knesselare haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Knesselare ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Knesselare veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Knesselare? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Knesselare veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stijlen Knesselare

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Knesselare centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Stadskaart formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Knesselare kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Stadskaart Knesselare

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Knesselare centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Jouw decoratie van Knesselare

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Knesselare belangrijk zijn.

Decoratie Knesselare bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Knesselare gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Inlijsten stadskaart Knesselare

De formaten van de stadskaart Knesselare zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Knesselare

De plattegrond Knesselare is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Knesselare cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Doordacht cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een inventief cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat beste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een inventief cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Knesselare kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Oost-Vlaanderen of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Knesselare planten wij een boom. Zo kun je zelf houten wanddecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf simpel doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.