Stadskaart Grimminge
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Grimminge? Met de stadskaart Grimminge haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Grimminge ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Grimminge veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Grimminge? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Grimminge veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stijlen Grimminge

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Grimminge centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Stadskaart formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Grimminge kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Stadskaart Grimminge

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Grimminge centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Jouw decoratie van Grimminge

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Grimminge belangrijk zijn.

Decoratie Grimminge bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Grimminge gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Inlijsten stadskaart Grimminge

De formaten van de stadskaart Grimminge zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Grimminge

De plattegrond Grimminge is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Grimminge cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Grimminge is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Oost-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie charmantse date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Grimminge toont het prachtige wegennet en haar prachtige bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp

Wij graveren Grimminge speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten decoratie stijlvol maar is de plattegrond Grimminge het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je soepel een eigen ontwerp! Wij graveren Grimminge namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit Oost-Vlaanderen of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je soepel iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je prachtige locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?