Stadskaart Gontrode
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Gontrode? Met de stadskaart Gontrode haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Gontrode ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Gontrode veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Gontrode? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Gontrode veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stijlen Gontrode

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Gontrode centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Stadskaart formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Gontrode kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Stadskaart Gontrode

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Gontrode centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Jouw decoratie van Gontrode

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Gontrode belangrijk zijn.

Decoratie Gontrode bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Gontrode gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Inlijsten stadskaart Gontrode

De formaten van de stadskaart Gontrode zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Gontrode

De plattegrond Gontrode is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Gontrode cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Gontrode

De plattegrond Gontrode wordt speciaal voor jou in hout of andere materialen gegraveerd. Anders dan bij een print, wordt het wegennet bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald. Hoe diep het reliëf is dat ontstaat hangt af van de hardheid van het materiaal. Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren de plattegrond Gontrode met behulp van een accurate laser; een klassieke techniek met een futuristisch tintje en speciale resultaten.

Maak je eigen ontwerp

Plattegrond Gontrode combineren

Stel je voor dat jouw dierbare plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de speciale plattegrond Gontrode te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een verrassend en persoonlijk verhaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.