Stadskaart Gijzegem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Gijzegem? Met de stadskaart Gijzegem haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Gijzegem ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Gijzegem veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Gijzegem? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Gijzegem veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stijlen Gijzegem

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Gijzegem centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Stadskaart formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Gijzegem kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Stadskaart Gijzegem

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Gijzegem centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Jouw decoratie van Gijzegem

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Gijzegem belangrijk zijn.

Decoratie Gijzegem bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Gijzegem gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Inlijsten stadskaart Gijzegem

De formaten van de stadskaart Gijzegem zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Gijzegem

De plattegrond Gijzegem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Gijzegem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Gijzegem

De unieke houten wanddecoratie zoals de plattegrond Gijzegem wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een precieze laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een opvallend contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Gijzegem of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt persoonlijk cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Gijzegem. Met onze custom map maker kun je precies die ene bijzondere plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je gemakkelijk een persoonlijk cadeau voor hem of haar. bijzondere wanddecoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?