Stadskaart Ertvelde
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Ertvelde? Met de stadskaart Ertvelde haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Ertvelde ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Ertvelde veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Ertvelde? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Ertvelde veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stijlen Ertvelde

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Ertvelde centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Stadskaart formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Ertvelde kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Stadskaart Ertvelde

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Ertvelde centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Jouw decoratie van Ertvelde

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Ertvelde belangrijk zijn.

Decoratie Ertvelde bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Ertvelde gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Inlijsten stadskaart Ertvelde

De formaten van de stadskaart Ertvelde zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Ertvelde

De plattegrond Ertvelde is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Ertvelde cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Houten poster graveren

Houten poster voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Ertvelde of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje gepersonaliseerd zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp

De plattegrond Ertvelde inlijsten

De plattegrond Ertvelde is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten poster. Zelf combineren we de kaart van Ertvelde het liefst met een moderne lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Ertvelde trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je simpel kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.