Stadskaart Ertvelde
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Ertvelde? Met de stadskaart Ertvelde haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Ertvelde ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Ertvelde veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Ertvelde? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Ertvelde veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stijlen Ertvelde

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Ertvelde centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Stadskaart formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Ertvelde kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Stadskaart Ertvelde

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Ertvelde centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Jouw decoratie van Ertvelde

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Ertvelde belangrijk zijn.

Decoratie Ertvelde bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Ertvelde gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Inlijsten stadskaart Ertvelde

De formaten van de stadskaart Ertvelde zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Ertvelde

De plattegrond Ertvelde is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Ertvelde cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Ertvelde

De moderne houten poster zoals de plattegrond Ertvelde wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een precieze laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een mooi contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Ertvelde of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Ertvelde planten wij een boom. Zo kun je zelf houten poster maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf simpel doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.