Stadskaart Elversele
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Elversele? Met de stadskaart Elversele haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Elversele ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Elversele veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Elversele? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Elversele veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stijlen Elversele

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Elversele centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Stadskaart formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Elversele kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Stadskaart Elversele

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Elversele centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Jouw decoratie van Elversele

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Elversele belangrijk zijn.

Decoratie Elversele bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Elversele gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Inlijsten stadskaart Elversele

De formaten van de stadskaart Elversele zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Elversele

De plattegrond Elversele is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Elversele cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Houten muurdecoratie graveren

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Elversele of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje doordacht zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Elversele planten wij een boom. Zo kun je zelf houten muurdecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf moeiteloos doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.