Stadskaart Deurle
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Deurle? Met de stadskaart Deurle haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Deurle ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Deurle veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Deurle? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Deurle veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stijlen Deurle

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Deurle centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Deurle - M Landscape Birch Wood Hanging

Stadskaart formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Deurle kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Deurle - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Deurle

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Deurle centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Deurle - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Deurle

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Deurle belangrijk zijn.

Decoratie Deurle bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Deurle gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Deurle - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Deurle

De formaten van de stadskaart Deurle zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Deurle

De plattegrond Deurle is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Deurle cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Deurle planten wij een boom. Zo kun je zelf houten muurdecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf moeiteloos doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp

Artistiek cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een artistiek cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat beste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een artistiek cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Deurle kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Oost-Vlaanderen of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?