Stadskaart Burst
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Burst? Met de stadskaart Burst haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Burst ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Burst veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Burst? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Burst veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stijlen Burst

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Burst centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Burst - M Landscape Birch Wood Hanging

Stadskaart formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Burst kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Burst - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Burst

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Burst centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Burst - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Burst

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Burst belangrijk zijn.

Decoratie Burst bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Burst gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Burst - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Burst

De formaten van de stadskaart Burst zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Burst

De plattegrond Burst is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Burst cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Burst

Zeer zorgvuldige lasers graveren Burst precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie mooi in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Burst al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een stijlvolle houtgravure van het wegennet van een van de mooiste plekken in Oost-Vlaanderen .

Maak je eigen ontwerp

Plattegrond Burst combineren

Stel je voor dat jouw geliefde plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de stijlvolle plattegrond Burst te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een mooi en persoonlijk verhaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.