Stadskaart Adegem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Adegem? Met de stadskaart Adegem haal je jouw lieveling plaats van Oost-Vlaanderen in huis.

Adegem ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Adegem veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Adegem? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Adegem veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stijlen Adegem

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Adegem centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Adegem - M Landscape Birch Wood Hanging

Stadskaart formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Adegem kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Adegem - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Adegem

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Adegem centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Adegem - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Adegem

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Adegem belangrijk zijn.

Decoratie Adegem bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Adegem gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Adegem - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Adegem

De formaten van de stadskaart Adegem zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Adegem

De plattegrond Adegem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Adegem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt persoonlijk cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Adegem. Met onze custom map maker kun je precies die ene bijzondere plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je gemakkelijk een persoonlijk cadeau voor hem of haar. bijzondere wanddecoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp

Graveren Adegem

De bijzondere houten wanddecoratie zoals de plattegrond Adegem wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een accurate laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een prachtig contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Adegem of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.