Stadskaart Abbenes
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Zie jij jezelf nog lopen door de straten van Abbenes? Met de stadskaart Abbenes haal je jouw lieveling plaats van Noord-Holland in huis.

Abbenes ontwerpen
"Dit is voor het eerst dat ik ons zo in een winkel zie!"

Stadskaart Abbenes veranderen

Wil je net even wat meer inzoomen op jouw favoriete plek in de stadskaart Abbenes? Dat kan gewoon! In de online editor verander jij het eindresultaat helemaal naar wens.

Stadskaart Abbenes veranderen
"Ik ben wat verder ingezoomd en nu zie je echt de contouren van mijn huis!"
Materialen

Stijlen Abbenes

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Abbenes centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg! Meer over de materialen.

Materiaal kiezen in de editor:

Plattegrond Abbenes - M Landscape Birch Wood Hanging

Stadskaart formaten

Heb jij nog een groot stuk lege muur of juist een mooi plaatsje op een plank? De stadskaart Abbenes kun je zowel neerzetten als ophangen. Welk formaat kies jij? Meer over de formaten.

Bekijk formaat in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Abbenes - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Stadskaart Abbenes

Wil je voor jouw huis een specifiek materiaal kiezen van de stadskaart Abbenes centrum? Er bestaan vijf verschillende stijlen dus keuze genoeg!

Plattegrond Abbenes - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Jouw decoratie van Abbenes

Het centrum, jouw huis, de polder, nabijgelegen dorpen, het station of je favoriete horeca. Op jouw stadskaart bepaal je zelf welke onderdelen van het wegennet in Abbenes belangrijk zijn.

Decoratie Abbenes bewerken
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Doordat wij automatisch een boom planten na elke bestelling van Abbenes gaan we samen ontbossing tegen. Dit doen we via het Plant a Billion Trees project. Doe je mee? Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Abbenes - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Inlijsten stadskaart Abbenes

De formaten van de stadskaart Abbenes zijn zo gekozen dat deze allemaal in standaard wissellijsten passen. Zo kun je er dus zelf nog voor kiezen om jouw stadskaart in te kaderen.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Abbenes

De plattegrond Abbenes is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Abbenes cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Abbenes

De prachtige houten decoratie zoals de plattegrond Abbenes wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een nauwkeurige laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een stijlvol contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Abbenes of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp

Trots op Noord-Holland met de plattegrond Abbenes

Noord-Holland is een van de charmantse provincies uit Nederland en in Abbenes voel je dat! Met de plattegrond Abbenes laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze prachtige decoratie. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Abbenes soepel in de custom map maker. Onze nauwkeurige lasers graveren Abbenes speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.