Muurdecoratie van hout

Muurdecoratie MaastrichtMuurdecoratie komt in alle vormen en maten. Robuust en industrieel design zijn de trend en bieden talloze mogelijkheden. Dit zeker ten opzichte van  traditionele muurdecoratie. Bij Hood&Wood (ofwel wel hood and wood) kun je zelf kiezen welke muurdecoratie het beste bij je past. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan houten panelen. Je kunt kiezen uit voor gedefineerde Hood & Wood’s, maar je hebt ook de mogelijkheid zelf een eigen plaats, stad, provincie of land te kiezen. Dit alles is eenvoudig zelf te doen met behulp van onze editor.

Breed toepasbare muurdecoratie

Onze muurdecoratie is geschikt voor het hele huis. Voor bijna alle ondergronden en locaties zijn Hood&Wood’s geschikt. Ophangen of neer zetten tegen de muur is mogelijk. Voor ruwe ondergronden is misschien enige voorbewerking van het oppervlak nodig. Met gladde ondergronden zijn Hood&Wood’s overal geschikt als muurdecoratie.

Ruim assortiment in muurdecoratie

Muurdecoratie Den BoschMet een groeiend aantal steden en plekken in onze webshop en een ontelbaar aantal zelf te definiëren ontwerpen is het aanbod in muurdecoratie bij Hood&Wood oneindig!

Houten muurdecoratie: een origineel cadeau

Voor een persoonlijke eigentijdse sfeer in huis en tuin kun je bij Hood&Wood goed terecht. De muurdecoratie die je zelf kunt ontwerpen geeft jouw muur een unieke karakter.  Met een Hood&Wood creëer je bij je zelf thuis echt een uniek sfeertje. Ook als origineel cadeau is hij zeer geschikt.

Voor informatie verwijzen we je graag door naar de veelgestelde vragen of onze contactpagina. Je kunt ons altijd bellen of mailen.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?