Graveren 't Zand
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Niet graven in 't Zand maar graveren van 't Zand. Heb je 't Zand al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch?

't Zand aanpassen
"Niet graveren in 't Zand maar graveren van 't Zand"

Graveren op maat

In de editor kun je zelf het uiterlijk van de gravure bepalen. Wij graveren 't Zand, Noord-Holland pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp.

Gravure aanpassen in de editor
"Gegraveerd en op maat gemaakt"
Materialen

5 materialen 't Zand

Keuze genoeg! Wil je in hout graveren of kies je voor luxe en glanzend acrylaat? 't Zand graveren kan bij ons in maar liefst vijf materialen. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond ‘t Zand - M Landscape Birch Wood Hanging

Formaat graveren 't Zand

Kies een formaat uit en wij graveren 't Zand of een andere verrassende plek in Noord-Holland, Nederland of de wereld speciaal voor jou. Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond ‘t Zand - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Graveren, niet printen

Anders dan bij een print, wordt het wegennet van 't Zand bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald.

Ontwerp jouw gravure
Plattegrond ‘t Zand - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Laser graveren 't Zand

Zeer precieze lasers graveren 't Zand precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Nederland opvallend in kaart gebracht.

Zelf ontwerpen
"Hout heeft een warm en stoer karakter"

Groene compensatie

't Zand graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond ‘t Zand - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Jouw 't Zand

In onze custom map maker kies je gemakkelijk iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je unieke locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
"Hele mooie kwaliteit en snel geleverd" Sanne

Graveren is tijdloos

Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren 't Zand met behulp van een laser een moderne techniek met een klassiek tintje.

"Super persoonlijk met mijn eigen markers!" Marie-Claire
Plattegrond ‘t Zand - Xs Portrait Black Coated Mdf Smile Man

Hout graveren 't Zand

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren.

Maak je eigen ontwerp

Meer over 't Zand

De plattegrond 't Zand is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) 't Zand cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond 't Zand planten wij een boom. Zo kun je zelf houten wanddecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf gemakkelijk doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp

De plattegrond 't Zand inlijsten

De plattegrond 't Zand is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten poster. Zelf combineren we de kaart van 't Zand het liefst met een opvallende lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren 't Zand trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je simpel kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.