Graveren Schardam
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Niet graven in Schardam maar graveren van Schardam. Heb je Schardam al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch?

Schardam aanpassen
"Niet graveren in Schardam maar graveren van Schardam"

Graveren op maat

In de editor kun je zelf het uiterlijk van de gravure bepalen. Wij graveren Schardam, Noord-Holland pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp.

Gravure aanpassen in de editor
"Gegraveerd en op maat gemaakt"
Materialen

5 materialen Schardam

Keuze genoeg! Wil je in hout graveren of kies je voor luxe en glanzend acrylaat? Schardam graveren kan bij ons in maar liefst vijf materialen. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Schardam - M Landscape Birch Wood Hanging

Formaat graveren Schardam

Kies een formaat uit en wij graveren Schardam of een andere stijlvolle plek in Noord-Holland, Nederland of de wereld speciaal voor jou. Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Schardam - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Graveren, niet printen

Anders dan bij een print, wordt het wegennet van Schardam bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald.

Ontwerp jouw gravure
Plattegrond Schardam - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Laser graveren Schardam

Zeer zorgvuldige lasers graveren Schardam precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Nederland mooi in kaart gebracht.

Zelf ontwerpen
"Hout heeft een warm en stoer karakter"

Groene compensatie

Schardam graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Schardam - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Jouw Schardam

In onze custom map maker kies je soepel iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je stijlvolle locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
"Hele mooie kwaliteit en snel geleverd" Sanne

Graveren is tijdloos

Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren Schardam met behulp van een laser een moderne techniek met een klassiek tintje.

"Super persoonlijk met mijn eigen markers!" Marie-Claire
Plattegrond Schardam - Xs Portrait Black Coated Mdf Smile Man

Hout graveren Schardam

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Schardam

De plattegrond Schardam is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Schardam cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Schardam

De verrassende houten muurdecoratie zoals de plattegrond Schardam wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een zorgvuldige laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een bijzonder contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Schardam of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Schardam planten wij een boom. Zo kun je zelf houten muurdecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf moeiteloos doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?