Graveren Nederbrakel
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Niet graven in Nederbrakel maar graveren van Nederbrakel. Heb je Nederbrakel al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch?

Nederbrakel aanpassen
"Niet graveren in Nederbrakel maar graveren van Nederbrakel"

Graveren op maat

In de editor kun je zelf het uiterlijk van de gravure bepalen. Wij graveren Nederbrakel, Oost-Vlaanderen pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp.

Gravure aanpassen in de editor
"Gegraveerd en op maat gemaakt"
Materialen

5 materialen Nederbrakel

Keuze genoeg! Wil je in hout graveren of kies je voor luxe en glanzend acrylaat? Nederbrakel graveren kan bij ons in maar liefst vijf materialen. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Formaat graveren Nederbrakel

Kies een formaat uit en wij graveren Nederbrakel of een andere bijzondere plek in Oost-Vlaanderen , Belgie of de wereld speciaal voor jou. Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Graveren, niet printen

Anders dan bij een print, wordt het wegennet van Nederbrakel bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald.

Ontwerp jouw gravure

Laser graveren Nederbrakel

Zeer accurate lasers graveren Nederbrakel precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie prachtig in kaart gebracht.

Zelf ontwerpen
"Hout heeft een warm en stoer karakter"

Groene compensatie

Nederbrakel graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Jouw Nederbrakel

In onze custom map maker kies je gemakkelijk iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je bijzondere locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
"Hele mooie kwaliteit en snel geleverd" Sanne

Graveren is tijdloos

Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren Nederbrakel met behulp van een laser een moderne techniek met een klassiek tintje.

"Super persoonlijk met mijn eigen markers!" Marie-Claire

Hout graveren Nederbrakel

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Nederbrakel

De plattegrond Nederbrakel is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Nederbrakel cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Nederbrakel

De unieke houten wanddecoratie zoals de plattegrond Nederbrakel wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een precieze laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een opvallend contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Nederbrakel of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp

Houten wanddecoratie graveren

Houten wanddecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Nederbrakel of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje inventief zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.