Graveren Gontrode
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Niet graven in Gontrode maar graveren van Gontrode. Heb je Gontrode al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch?

Gontrode aanpassen
"Niet graveren in Gontrode maar graveren van Gontrode"

Graveren op maat

In de editor kun je zelf het uiterlijk van de gravure bepalen. Wij graveren Gontrode, Oost-Vlaanderen pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp.

Gravure aanpassen in de editor
"Gegraveerd en op maat gemaakt"
Materialen

5 materialen Gontrode

Keuze genoeg! Wil je in hout graveren of kies je voor luxe en glanzend acrylaat? Gontrode graveren kan bij ons in maar liefst vijf materialen. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Formaat graveren Gontrode

Kies een formaat uit en wij graveren Gontrode of een andere prachtige plek in Oost-Vlaanderen , Belgie of de wereld speciaal voor jou. Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Graveren, niet printen

Anders dan bij een print, wordt het wegennet van Gontrode bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald.

Ontwerp jouw gravure

Laser graveren Gontrode

Zeer nauwkeurige lasers graveren Gontrode precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie stijlvol in kaart gebracht.

Zelf ontwerpen
"Hout heeft een warm en stoer karakter"

Groene compensatie

Gontrode graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Jouw Gontrode

In onze custom map maker kies je soepel iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je prachtige locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
"Hele mooie kwaliteit en snel geleverd" Sanne

Graveren is tijdloos

Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren Gontrode met behulp van een laser een moderne techniek met een klassiek tintje.

"Super persoonlijk met mijn eigen markers!" Marie-Claire

Hout graveren Gontrode

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Gontrode

De plattegrond Gontrode is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Gontrode cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Houten gravure graveren

Houten gravure voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Gontrode of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje creatief zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp

Trots op Oost-Vlaanderen met de plattegrond Gontrode

Oost-Vlaanderen is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Gontrode voel je dat! Met de plattegrond Gontrode laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze speciale gravure. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Gontrode eenvoudig in de custom map maker. Onze accurate lasers graveren Gontrode speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.