Graveren Gijzenzele
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Niet graven in Gijzenzele maar graveren van Gijzenzele. Heb je Gijzenzele al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch?

Gijzenzele aanpassen
"Niet graveren in Gijzenzele maar graveren van Gijzenzele"

Graveren op maat

In de editor kun je zelf het uiterlijk van de gravure bepalen. Wij graveren Gijzenzele, Oost-Vlaanderen pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp.

Gravure aanpassen in de editor
"Gegraveerd en op maat gemaakt"
Materialen

4 materialen Gijzenzele

Keuze genoeg! Wil je in hout graveren of kies je voor luxe en glanzend acrylaat? Gijzenzele graveren kan bij ons in maar liefst vijf materialen. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Formaat graveren Gijzenzele

Kies een formaat uit en wij graveren Gijzenzele of een andere bijzondere plek in Oost-Vlaanderen , Belgie of de wereld speciaal voor jou. Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Graveren, niet printen

Anders dan bij een print, wordt het wegennet van Gijzenzele bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald.

Ontwerp jouw gravure

Laser graveren Gijzenzele

Zeer accurate lasers graveren Gijzenzele precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie prachtig in kaart gebracht.

Zelf ontwerpen
"Hout heeft een warm en stoer karakter"

Groene compensatie

Gijzenzele graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Jouw Gijzenzele

In onze custom map maker kies je gemakkelijk iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je bijzondere locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
"Hele mooie kwaliteit en snel geleverd" Sanne

Graveren is tijdloos

Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren Gijzenzele met behulp van een laser een moderne techniek met een klassiek tintje.

"Super persoonlijk met mijn eigen markers!" Marie-Claire

Hout graveren Gijzenzele

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Gijzenzele

De plattegrond Gijzenzele is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Gijzenzele cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Houten wanddecoratie graveren

Houten wanddecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Gijzenzele of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje inventief zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp

Wij graveren Gijzenzele speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten wanddecoratie opvallend maar is de plattegrond Gijzenzele het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je gemakkelijk een eigen ontwerp! Wij graveren Gijzenzele namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit Oost-Vlaanderen of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je gemakkelijk iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je unieke locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?