Graveren Deurle
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Niet graven in Deurle maar graveren van Deurle. Heb je Deurle al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch?

Deurle aanpassen
"Niet graveren in Deurle maar graveren van Deurle"

Graveren op maat

In de editor kun je zelf het uiterlijk van de gravure bepalen. Wij graveren Deurle, Oost-Vlaanderen pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp.

Gravure aanpassen in de editor
"Gegraveerd en op maat gemaakt"
Materialen

4 materialen Deurle

Keuze genoeg! Wil je in hout graveren of kies je voor luxe en glanzend acrylaat? Deurle graveren kan bij ons in maar liefst vijf materialen. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Deurle - M Landscape Birch Wood Hanging

Formaat graveren Deurle

Kies een formaat uit en wij graveren Deurle of een andere stijlvolle plek in Oost-Vlaanderen , Belgie of de wereld speciaal voor jou. Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Deurle - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Graveren, niet printen

Anders dan bij een print, wordt het wegennet van Deurle bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald.

Ontwerp jouw gravure
Plattegrond Deurle - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Laser graveren Deurle

Zeer zorgvuldige lasers graveren Deurle precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie mooi in kaart gebracht.

Zelf ontwerpen
"Hout heeft een warm en stoer karakter"

Groene compensatie

Deurle graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Deurle - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Jouw Deurle

In onze custom map maker kies je soepel iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je stijlvolle locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
"Hele mooie kwaliteit en snel geleverd" Sanne

Graveren is tijdloos

Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren Deurle met behulp van een laser een moderne techniek met een klassiek tintje.

"Super persoonlijk met mijn eigen markers!" Marie-Claire
Plattegrond Deurle - Xs Portrait Black Coated Mdf Smile Man

Hout graveren Deurle

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Deurle

De plattegrond Deurle is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Deurle cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Deurle

Zeer zorgvuldige lasers graveren Deurle precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie bijzonder in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Deurle al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een verrassende houtgravure van het wegennet van een van de beste plekken in Oost-Vlaanderen .

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Deurle planten wij een boom. Zo kun je zelf houten muurdecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf moeiteloos doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?