Graveren Denderleeuw
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Niet graven in Denderleeuw maar graveren van Denderleeuw. Heb je Denderleeuw al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch?

Denderleeuw aanpassen
"Niet graveren in Denderleeuw maar graveren van Denderleeuw"

Graveren op maat

In de editor kun je zelf het uiterlijk van de gravure bepalen. Wij graveren Denderleeuw, Oost-Vlaanderen pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp.

Gravure aanpassen in de editor
"Gegraveerd en op maat gemaakt"
Materialen

5 materialen Denderleeuw

Keuze genoeg! Wil je in hout graveren of kies je voor luxe en glanzend acrylaat? Denderleeuw graveren kan bij ons in maar liefst vijf materialen. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Denderleeuw - M Landscape Birch Wood Hanging

Formaat graveren Denderleeuw

Kies een formaat uit en wij graveren Denderleeuw of een andere opvallende plek in Oost-Vlaanderen , Belgie of de wereld speciaal voor jou. Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Denderleeuw - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Graveren, niet printen

Anders dan bij een print, wordt het wegennet van Denderleeuw bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald.

Ontwerp jouw gravure
Plattegrond Denderleeuw - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Laser graveren Denderleeuw

Zeer nauwkeurige lasers graveren Denderleeuw precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie verrassend in kaart gebracht.

Zelf ontwerpen
"Hout heeft een warm en stoer karakter"

Groene compensatie

Denderleeuw graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Denderleeuw - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Jouw Denderleeuw

In onze custom map maker kies je simpel iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je opvallende locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
"Hele mooie kwaliteit en snel geleverd" Sanne

Graveren is tijdloos

Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren Denderleeuw met behulp van een laser een moderne techniek met een klassiek tintje.

"Super persoonlijk met mijn eigen markers!" Marie-Claire
Plattegrond Denderleeuw - Xs Portrait Black Coated Mdf Smile Man

Hout graveren Denderleeuw

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Denderleeuw

De plattegrond Denderleeuw is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Denderleeuw cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Denderleeuw is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Oost-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie gezelligste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Denderleeuw toont het schitterende wegennet en haar schitterende bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Denderleeuw planten wij een boom. Zo kun je zelf houten gravure maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf eenvoudig doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.