Graveren Clinge
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Niet graven in Clinge maar graveren van Clinge. Heb je Clinge al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch?

Clinge aanpassen
"Niet graveren in Clinge maar graveren van Clinge"

Graveren op maat

In de editor kun je zelf het uiterlijk van de gravure bepalen. Wij graveren Clinge, Zeeland pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp.

Gravure aanpassen in de editor
"Gegraveerd en op maat gemaakt"
Materialen

5 materialen Clinge

Keuze genoeg! Wil je in hout graveren of kies je voor luxe en glanzend acrylaat? Clinge graveren kan bij ons in maar liefst vijf materialen. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Clinge - M Landscape Birch Wood Hanging

Formaat graveren Clinge

Kies een formaat uit en wij graveren Clinge of een andere prachtige plek in Zeeland, Nederland of de wereld speciaal voor jou. Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Clinge - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Graveren, niet printen

Anders dan bij een print, wordt het wegennet van Clinge bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald.

Ontwerp jouw gravure
Plattegrond Clinge - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Laser graveren Clinge

Zeer nauwkeurige lasers graveren Clinge precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Nederland stijlvol in kaart gebracht.

Zelf ontwerpen
"Hout heeft een warm en stoer karakter"

Groene compensatie

Clinge graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Clinge - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Jouw Clinge

In onze custom map maker kies je soepel iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je prachtige locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
"Hele mooie kwaliteit en snel geleverd" Sanne

Graveren is tijdloos

Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren Clinge met behulp van een laser een moderne techniek met een klassiek tintje.

"Super persoonlijk met mijn eigen markers!" Marie-Claire
Plattegrond Clinge - Xs Portrait Black Coated Mdf Smile Man

Hout graveren Clinge

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Clinge

De plattegrond Clinge is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Clinge cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

De plattegrond Clinge inlijsten

De plattegrond Clinge is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten gravure. Zelf combineren we de kaart van Clinge het liefst met een speciale lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Clinge trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je eenvoudig kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp

Trots op Zeeland met de plattegrond Clinge

Zeeland is een van de mooiste provincies uit Nederland en in Clinge voel je dat! Met de plattegrond Clinge laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze speciale gravure. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Clinge eenvoudig in de custom map maker. Onze accurate lasers graveren Clinge speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.