Graveren Bouwel
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Niet graven in Bouwel maar graveren van Bouwel. Heb je Bouwel al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch?

Bouwel aanpassen
"Niet graveren in Bouwel maar graveren van Bouwel"

Graveren op maat

In de editor kun je zelf het uiterlijk van de gravure bepalen. Wij graveren Bouwel, Antwerpen pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp.

Gravure aanpassen in de editor
"Gegraveerd en op maat gemaakt"
Materialen

5 materialen Bouwel

Keuze genoeg! Wil je in hout graveren of kies je voor luxe en glanzend acrylaat? Bouwel graveren kan bij ons in maar liefst vijf materialen. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Bouwel - M Landscape Birch Wood Hanging

Formaat graveren Bouwel

Kies een formaat uit en wij graveren Bouwel of een andere bijzondere plek in Antwerpen, Belgie of de wereld speciaal voor jou. Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Bouwel - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Graveren, niet printen

Anders dan bij een print, wordt het wegennet van Bouwel bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald.

Ontwerp jouw gravure
Plattegrond Bouwel - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Laser graveren Bouwel

Zeer accurate lasers graveren Bouwel precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie prachtig in kaart gebracht.

Zelf ontwerpen
"Hout heeft een warm en stoer karakter"

Groene compensatie

Bouwel graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Bouwel - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Jouw Bouwel

In onze custom map maker kies je gemakkelijk iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je bijzondere locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
"Hele mooie kwaliteit en snel geleverd" Sanne

Graveren is tijdloos

Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren Bouwel met behulp van een laser een moderne techniek met een klassiek tintje.

"Super persoonlijk met mijn eigen markers!" Marie-Claire
Plattegrond Bouwel - Xs Portrait Black Coated Mdf Smile Man

Hout graveren Bouwel

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Bouwel

De plattegrond Bouwel is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Bouwel cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Bouwel

De plattegrond Bouwel wordt speciaal voor jou in hout of andere materialen gegraveerd. Anders dan bij een print, wordt het wegennet bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald. Hoe diep het reliëf is dat ontstaat hangt af van de hardheid van het materiaal. Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren de plattegrond Bouwel met behulp van een precieze laser; een klassieke techniek met een futuristisch tintje en unieke resultaten.

Maak je eigen ontwerp

Houten wanddecoratie graveren

Houten wanddecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Bouwel of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje inventief zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.