Graveren Bevere
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Niet graven in Bevere maar graveren van Bevere. Heb je Bevere al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch?

Bevere aanpassen
"Niet graveren in Bevere maar graveren van Bevere"

Graveren op maat

In de editor kun je zelf het uiterlijk van de gravure bepalen. Wij graveren Bevere, Oost-Vlaanderen pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp.

Gravure aanpassen in de editor
"Gegraveerd en op maat gemaakt"
Materialen

5 materialen Bevere

Keuze genoeg! Wil je in hout graveren of kies je voor luxe en glanzend acrylaat? Bevere graveren kan bij ons in maar liefst vijf materialen. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Bevere - M Landscape Birch Wood Hanging

Formaat graveren Bevere

Kies een formaat uit en wij graveren Bevere of een andere speciale plek in Oost-Vlaanderen , Belgie of de wereld speciaal voor jou. Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Bevere - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Graveren, niet printen

Anders dan bij een print, wordt het wegennet van Bevere bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald.

Ontwerp jouw gravure
Plattegrond Bevere - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Laser graveren Bevere

Zeer accurate lasers graveren Bevere precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie verrassend in kaart gebracht.

Zelf ontwerpen
"Hout heeft een warm en stoer karakter"

Groene compensatie

Bevere graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Bevere - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Jouw Bevere

In onze custom map maker kies je eenvoudig iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je speciale locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
"Hele mooie kwaliteit en snel geleverd" Sanne

Graveren is tijdloos

Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren Bevere met behulp van een laser een moderne techniek met een klassiek tintje.

"Super persoonlijk met mijn eigen markers!" Marie-Claire
Plattegrond Bevere - Xs Portrait Black Coated Mdf Smile Man

Hout graveren Bevere

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Bevere

De plattegrond Bevere is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Bevere cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt persoonlijk cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Bevere. Met onze custom map maker kun je precies die ene bijzondere plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je gemakkelijk een persoonlijk cadeau voor hem of haar. bijzondere wanddecoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp

Graveren Bevere

De bijzondere houten wanddecoratie zoals de plattegrond Bevere wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een accurate laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een prachtig contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Bevere of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.