Graveren Bevere
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Niet graven in Bevere maar graveren van Bevere. Heb je Bevere al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch?

Bevere aanpassen
"Niet graveren in Bevere maar graveren van Bevere"

Graveren op maat

In de editor kun je zelf het uiterlijk van de gravure bepalen. Wij graveren Bevere, Oost-Vlaanderen pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp.

Gravure aanpassen in de editor
"Gegraveerd en op maat gemaakt"
Materialen

5 materialen Bevere

Keuze genoeg! Wil je in hout graveren of kies je voor luxe en glanzend acrylaat? Bevere graveren kan bij ons in maar liefst vijf materialen. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Formaat graveren Bevere

Kies een formaat uit en wij graveren Bevere of een andere speciale plek in Oost-Vlaanderen , Belgie of de wereld speciaal voor jou. Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Graveren, niet printen

Anders dan bij een print, wordt het wegennet van Bevere bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald.

Ontwerp jouw gravure

Laser graveren Bevere

Zeer accurate lasers graveren Bevere precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie verrassend in kaart gebracht.

Zelf ontwerpen
"Hout heeft een warm en stoer karakter"

Groene compensatie

Bevere graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Jouw Bevere

In onze custom map maker kies je eenvoudig iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je speciale locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
"Hele mooie kwaliteit en snel geleverd" Sanne

Graveren is tijdloos

Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren Bevere met behulp van een laser een moderne techniek met een klassiek tintje.

"Super persoonlijk met mijn eigen markers!" Marie-Claire

Hout graveren Bevere

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Bevere

De plattegrond Bevere is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Bevere cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Bevere

De plattegrond Bevere wordt speciaal voor jou in hout of andere materialen gegraveerd. Anders dan bij een print, wordt het wegennet bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald. Hoe diep het reliëf is dat ontstaat hangt af van de hardheid van het materiaal. Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren de plattegrond Bevere met behulp van een accurate laser; een klassieke techniek met een futuristisch tintje en bijzondere resultaten.

Maak je eigen ontwerp

Persoonlijk cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten wanddecoratie! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een bijzondere tekst. Naast de plattegrond Bevere kun je zelf dus ook een bijzondere kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.