Graveren Adegem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Niet graven in Adegem maar graveren van Adegem. Heb je Adegem al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch?

Adegem aanpassen
"Niet graveren in Adegem maar graveren van Adegem"

Graveren op maat

In de editor kun je zelf het uiterlijk van de gravure bepalen. Wij graveren Adegem, Oost-Vlaanderen pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp.

Gravure aanpassen in de editor
"Gegraveerd en op maat gemaakt"
Materialen

5 materialen Adegem

Keuze genoeg! Wil je in hout graveren of kies je voor luxe en glanzend acrylaat? Adegem graveren kan bij ons in maar liefst vijf materialen. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Adegem - M Landscape Birch Wood Hanging

Formaat graveren Adegem

Kies een formaat uit en wij graveren Adegem of een andere speciale plek in Oost-Vlaanderen , Belgie of de wereld speciaal voor jou. Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Adegem - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Graveren, niet printen

Anders dan bij een print, wordt het wegennet van Adegem bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald.

Ontwerp jouw gravure
Plattegrond Adegem - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Laser graveren Adegem

Zeer accurate lasers graveren Adegem precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie verrassend in kaart gebracht.

Zelf ontwerpen
"Hout heeft een warm en stoer karakter"

Groene compensatie

Adegem graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Adegem - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Jouw Adegem

In onze custom map maker kies je eenvoudig iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je speciale locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
"Hele mooie kwaliteit en snel geleverd" Sanne

Graveren is tijdloos

Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren Adegem met behulp van een laser een moderne techniek met een klassiek tintje.

"Super persoonlijk met mijn eigen markers!" Marie-Claire
Plattegrond Adegem - Xs Portrait Black Coated Mdf Smile Man

Hout graveren Adegem

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Adegem

De plattegrond Adegem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Adegem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Adegem is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Oost-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie leukste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Adegem toont het bijzondere wegennet en haar bijzondere bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp

Waar hang je Adegem op?

Woon je momenteel in Adegem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de bijzondere plattegrond Adegem thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten wanddecoratie in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Adegem.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.