Graveren Adegem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Niet graven in Adegem maar graveren van Adegem. Heb je Adegem al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch?

Adegem aanpassen
"Niet graveren in Adegem maar graveren van Adegem"

Graveren op maat

In de editor kun je zelf het uiterlijk van de gravure bepalen. Wij graveren Adegem, Oost-Vlaanderen pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp.

Gravure aanpassen in de editor
"Gegraveerd en op maat gemaakt"
Materialen

5 materialen Adegem

Keuze genoeg! Wil je in hout graveren of kies je voor luxe en glanzend acrylaat? Adegem graveren kan bij ons in maar liefst vijf materialen. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Formaat graveren Adegem

Kies een formaat uit en wij graveren Adegem of een andere speciale plek in Oost-Vlaanderen , Belgie of de wereld speciaal voor jou. Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Graveren, niet printen

Anders dan bij een print, wordt het wegennet van Adegem bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald.

Ontwerp jouw gravure

Laser graveren Adegem

Zeer accurate lasers graveren Adegem precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie verrassend in kaart gebracht.

Zelf ontwerpen
"Hout heeft een warm en stoer karakter"

Groene compensatie

Adegem graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Jouw Adegem

In onze custom map maker kies je eenvoudig iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je speciale locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
"Hele mooie kwaliteit en snel geleverd" Sanne

Graveren is tijdloos

Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren Adegem met behulp van een laser een moderne techniek met een klassiek tintje.

"Super persoonlijk met mijn eigen markers!" Marie-Claire

Hout graveren Adegem

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Adegem

De plattegrond Adegem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Adegem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Persoonlijk cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat leukste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een persoonlijk cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Adegem kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Oost-Vlaanderen of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Graveren Adegem

De bijzondere houten wanddecoratie zoals de plattegrond Adegem wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een accurate laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een prachtig contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Adegem of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.