Graveren Abbenes
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Niet graven in Abbenes maar graveren van Abbenes. Heb je Abbenes al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch?

Abbenes aanpassen
"Niet graveren in Abbenes maar graveren van Abbenes"

Graveren op maat

In de editor kun je zelf het uiterlijk van de gravure bepalen. Wij graveren Abbenes, Noord-Holland pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp.

Gravure aanpassen in de editor
"Gegraveerd en op maat gemaakt"
Materialen

5 materialen Abbenes

Keuze genoeg! Wil je in hout graveren of kies je voor luxe en glanzend acrylaat? Abbenes graveren kan bij ons in maar liefst vijf materialen. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Abbenes - M Landscape Birch Wood Hanging

Formaat graveren Abbenes

Kies een formaat uit en wij graveren Abbenes of een andere moderne plek in Noord-Holland, Nederland of de wereld speciaal voor jou. Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Abbenes - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Graveren, niet printen

Anders dan bij een print, wordt het wegennet van Abbenes bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald.

Ontwerp jouw gravure
Plattegrond Abbenes - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Laser graveren Abbenes

Zeer precieze lasers graveren Abbenes precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Nederland mooi in kaart gebracht.

Zelf ontwerpen
"Hout heeft een warm en stoer karakter"

Groene compensatie

Abbenes graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Abbenes - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Jouw Abbenes

In onze custom map maker kies je simpel iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je moderne locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
"Hele mooie kwaliteit en snel geleverd" Sanne

Graveren is tijdloos

Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren Abbenes met behulp van een laser een moderne techniek met een klassiek tintje.

"Super persoonlijk met mijn eigen markers!" Marie-Claire
Plattegrond Abbenes - Xs Portrait Black Coated Mdf Smile Man

Hout graveren Abbenes

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Abbenes

De plattegrond Abbenes is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Abbenes cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Abbenes

Zeer nauwkeurige lasers graveren Abbenes precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Nederland stijlvol in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Abbenes al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een prachtige houtgravure van het wegennet van een van de charmantse plekken in Noord-Holland.

Maak je eigen ontwerp

Trots op Noord-Holland met de plattegrond Abbenes

Noord-Holland is een van de charmantse provincies uit Nederland en in Abbenes voel je dat! Met de plattegrond Abbenes laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze prachtige decoratie. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Abbenes soepel in de custom map maker. Onze nauwkeurige lasers graveren Abbenes speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.