Graveren Aagtekerke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Niet graven in Aagtekerke maar graveren van Aagtekerke. Heb je Aagtekerke al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch?

Aagtekerke aanpassen
"Niet graveren in Aagtekerke maar graveren van Aagtekerke"

Graveren op maat

In de editor kun je zelf het uiterlijk van de gravure bepalen. Wij graveren Aagtekerke, Zeeland pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp.

Gravure aanpassen in de editor
"Gegraveerd en op maat gemaakt"
Materialen

5 materialen Aagtekerke

Keuze genoeg! Wil je in hout graveren of kies je voor luxe en glanzend acrylaat? Aagtekerke graveren kan bij ons in maar liefst vijf materialen. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Aagtekerke - M Landscape Birch Wood Hanging

Formaat graveren Aagtekerke

Kies een formaat uit en wij graveren Aagtekerke of een andere speciale plek in Zeeland, Nederland of de wereld speciaal voor jou. Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Aagtekerke - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Graveren, niet printen

Anders dan bij een print, wordt het wegennet van Aagtekerke bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald.

Ontwerp jouw gravure
Plattegrond Aagtekerke - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Laser graveren Aagtekerke

Zeer accurate lasers graveren Aagtekerke precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Nederland verrassend in kaart gebracht.

Zelf ontwerpen
"Hout heeft een warm en stoer karakter"

Groene compensatie

Aagtekerke graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Aagtekerke - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Jouw Aagtekerke

In onze custom map maker kies je eenvoudig iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je speciale locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
"Hele mooie kwaliteit en snel geleverd" Sanne

Graveren is tijdloos

Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren Aagtekerke met behulp van een laser een moderne techniek met een klassiek tintje.

"Super persoonlijk met mijn eigen markers!" Marie-Claire
Plattegrond Aagtekerke - Xs Portrait Black Coated Mdf Smile Man

Hout graveren Aagtekerke

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren.

Maak je eigen ontwerp

Meer over Aagtekerke

De plattegrond Aagtekerke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Aagtekerke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Persoonlijk cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten wanddecoratie! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een bijzondere tekst. Naast de plattegrond Aagtekerke kun je zelf dus ook een bijzondere kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Graveren Aagtekerke

De bijzondere houten wanddecoratie zoals de plattegrond Aagtekerke wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een accurate laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een prachtig contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Aagtekerke of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.