Kunst Zillebeke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Zillebeke of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Zillebeke verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Zillebeke aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Zillebeke bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Zillebeke altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Zillebeke aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Zillebeke

Vind je de kaart Zillebeke als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Zillebeke: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Zillebeke met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Zillebeke kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Zillebeke zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Zillebeke voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Zillebeke aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Zillebeke graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Zillebeke combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Zillebeke?

Kies jouw uitsnede

Meer over Zillebeke

De plattegrond Zillebeke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Zillebeke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Zillebeke is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in West-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie charmantse date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Zillebeke toont het prachtige wegennet en haar prachtige bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp

Wij graveren Zillebeke speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten decoratie stijlvol maar is de plattegrond Zillebeke het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je soepel een eigen ontwerp! Wij graveren Zillebeke namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit West-Vlaanderen of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je soepel iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je prachtige locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?