Kunst Zeebrugge
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Zeebrugge of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Zeebrugge verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Zeebrugge aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Zeebrugge bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Zeebrugge altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Zeebrugge aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Zeebrugge

Vind je de kaart Zeebrugge als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Zeebrugge: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Zeebrugge met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Zeebrugge kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Zeebrugge zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Zeebrugge voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Zeebrugge aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Zeebrugge graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Zeebrugge combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Zeebrugge?

Kies jouw uitsnede

Meer over Zeebrugge

De plattegrond Zeebrugge is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Zeebrugge cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Zeebrugge is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in West-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie charmantse date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Zeebrugge toont het moderne wegennet en haar moderne bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp

De plattegrond Zeebrugge inlijsten

De plattegrond Zeebrugge is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten poster. Zelf combineren we de kaart van Zeebrugge het liefst met een moderne lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Zeebrugge trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je simpel kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?