Kunst Zedelgem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Zedelgem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Zedelgem verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Zedelgem aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Zedelgem bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Zedelgem altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Zedelgem aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Zedelgem

Vind je de kaart Zedelgem als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Zedelgem: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Zedelgem met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Zedelgem kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Zedelgem zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Zedelgem voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Zedelgem aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Zedelgem graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Zedelgem combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Zedelgem?

Kies jouw uitsnede

Meer over Zedelgem

De plattegrond Zedelgem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Zedelgem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Zedelgem planten wij een boom. Zo kun je zelf houten gravure maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf eenvoudig doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp

Trots op West-Vlaanderen met de plattegrond Zedelgem

West-Vlaanderen is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Zedelgem voel je dat! Met de plattegrond Zedelgem laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze speciale gravure. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Zedelgem eenvoudig in de custom map maker. Onze accurate lasers graveren Zedelgem speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?