Kunst Wulveringem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Wulveringem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Wulveringem verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Wulveringem aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Wulveringem bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Wulveringem altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Wulveringem aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Wulveringem

Vind je de kaart Wulveringem als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Wulveringem: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Wulveringem met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Wulveringem kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Wulveringem zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Wulveringem voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Wulveringem aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Wulveringem graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Wulveringem combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Wulveringem?

Kies jouw uitsnede

Meer over Wulveringem

De plattegrond Wulveringem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Wulveringem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt doordacht cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Wulveringem. Met onze custom map maker kun je precies die ene originele plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je moeiteloos een doordacht cadeau voor hem of haar. originele muurdecoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp

De plattegrond Wulveringem inlijsten

De plattegrond Wulveringem is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten gravure. Zelf combineren we de kaart van Wulveringem het liefst met een schitterende lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Wulveringem trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je eenvoudig kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?