Kunst Woubrechtegem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Woubrechtegem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Woubrechtegem verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Woubrechtegem aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Woubrechtegem bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Woubrechtegem altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Woubrechtegem aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Woubrechtegem

Vind je de kaart Woubrechtegem als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Woubrechtegem: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Woubrechtegem met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Woubrechtegem kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Woubrechtegem zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon Oost-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Woubrechtegem voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Woubrechtegem aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Woubrechtegem graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Woubrechtegem combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Woubrechtegem?

Kies jouw uitsnede

Meer over Woubrechtegem

De plattegrond Woubrechtegem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Woubrechtegem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Woubrechtegem

Zeer nauwkeurige lasers graveren Woubrechtegem precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie verrassend in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Woubrechtegem al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een opvallende houtgravure van het wegennet van een van de gezelligste plekken in Oost-Vlaanderen .

Maak je eigen ontwerp

Waar hang je Woubrechtegem op?

Woon je momenteel in Woubrechtegem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de opvallende plattegrond Woubrechtegem thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten poster in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Woubrechtegem.

Maak je eigen ontwerp
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.