Kunst Wissenkerke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Wissenkerke of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Wissenkerke verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Wissenkerke aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Wissenkerke bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Wissenkerke altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Wissenkerke aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Wissenkerke

Vind je de kaart Wissenkerke als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Wissenkerke - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Wissenkerke: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Wissenkerke met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Wissenkerke kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Wissenkerke - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Wissenkerke zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Wissenkerke - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon Zeeland

Limburg is een van de mooiste provincies uit Nederland en in Wissenkerke voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Wissenkerke aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Wissenkerke graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Wissenkerke - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Wissenkerke combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Nederland naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Wissenkerke?

Kies jouw uitsnede

Meer over Wissenkerke

De plattegrond Wissenkerke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Wissenkerke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Wissenkerke planten wij een boom. Zo kun je zelf houten muurdecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf moeiteloos doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp

Artistiek cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een artistiek cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat beste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een artistiek cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Wissenkerke kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Zeeland of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.