Kunst Wijtschate
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Wijtschate of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Wijtschate verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Wijtschate aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Wijtschate bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Wijtschate altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Wijtschate aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Wijtschate

Vind je de kaart Wijtschate als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Wijtschate: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Wijtschate met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Wijtschate kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Wijtschate zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Wijtschate voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Wijtschate aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Wijtschate graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Wijtschate combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Wijtschate?

Kies jouw uitsnede

Meer over Wijtschate

De plattegrond Wijtschate is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Wijtschate cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Wijtschate

De plattegrond Wijtschate wordt speciaal voor jou in hout of andere materialen gegraveerd. Anders dan bij een print, wordt het wegennet bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald. Hoe diep het reliëf is dat ontstaat hangt af van de hardheid van het materiaal. Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren de plattegrond Wijtschate met behulp van een accurate laser; een klassieke techniek met een futuristisch tintje en speciale resultaten.

Maak je eigen ontwerp

Plattegrond Wijtschate combineren

Stel je voor dat jouw dierbare plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de speciale plattegrond Wijtschate te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een verrassend en persoonlijk verhaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?