Kunst Wenduine
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Wenduine of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Wenduine verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Wenduine aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Wenduine bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Wenduine altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Wenduine aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Wenduine

Vind je de kaart Wenduine als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Wenduine: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Wenduine met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Wenduine kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Wenduine zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Wenduine voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Wenduine aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Wenduine graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Wenduine combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Wenduine?

Kies jouw uitsnede

Meer over Wenduine

De plattegrond Wenduine is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Wenduine cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Wenduine

De moderne houten poster zoals de plattegrond Wenduine wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een precieze laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een mooi contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Wenduine of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Wenduine planten wij een boom. Zo kun je zelf houten poster maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf simpel doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?