Kunst Wauthier-Braine
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Wauthier-Braine of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Wauthier-Braine verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Wauthier-Braine aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Wauthier-Braine bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Wauthier-Braine altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Wauthier-Braine aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Wauthier-Braine

Vind je de kaart Wauthier-Braine als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Wauthier-Braine: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Wauthier-Braine met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Wauthier-Braine kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Wauthier-Braine zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon Waals-Brabant

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Wauthier-Braine voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Wauthier-Braine aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Wauthier-Braine graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Wauthier-Braine combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Wauthier-Braine?

Kies jouw uitsnede

Meer over Wauthier-Braine

De plattegrond Wauthier-Braine is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Wauthier-Braine cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Wauthier-Braine

De plattegrond Wauthier-Braine wordt speciaal voor jou in hout of andere materialen gegraveerd. Anders dan bij een print, wordt het wegennet bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald. Hoe diep het reliëf is dat ontstaat hangt af van de hardheid van het materiaal. Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren de plattegrond Wauthier-Braine met behulp van een accurate laser; een klassieke techniek met een futuristisch tintje en bijzondere resultaten.

Maak je eigen ontwerp

Wauthier-Braine is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Waals-Brabant met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie charmantse date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Wauthier-Braine toont het prachtige wegennet en haar prachtige bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?