Kunst Watou
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Watou of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Watou verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Watou aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Watou bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Watou altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Watou aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Watou

Vind je de kaart Watou als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Watou: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Watou met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Watou kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Watou zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Watou voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Watou aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Watou graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Watou combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Watou?

Kies jouw uitsnede

Meer over Watou

De plattegrond Watou is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Watou cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

De plattegrond Watou inlijsten

De plattegrond Watou is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten gravure. Zelf combineren we de kaart van Watou het liefst met een speciale lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Watou trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je eenvoudig kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp

Trots op West-Vlaanderen met de plattegrond Watou

West-Vlaanderen is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Watou voel je dat! Met de plattegrond Watou laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze speciale gravure. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Watou eenvoudig in de custom map maker. Onze accurate lasers graveren Watou speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?