Kunst Walhain-Saint-Paul
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Walhain-Saint-Paul of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Walhain-Saint-Paul verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Walhain-Saint-Paul aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Walhain-Saint-Paul bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Walhain-Saint-Paul altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Walhain-Saint-Paul aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Walhain-Saint-Paul

Vind je de kaart Walhain-Saint-Paul als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Walhain-Saint-Paul: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Walhain-Saint-Paul met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Walhain-Saint-Paul kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Walhain-Saint-Paul zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon Waals-Brabant

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Walhain-Saint-Paul voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Walhain-Saint-Paul aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Walhain-Saint-Paul graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Walhain-Saint-Paul combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Walhain-Saint-Paul?

Kies jouw uitsnede

Meer over Walhain-Saint-Paul

De plattegrond Walhain-Saint-Paul is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Walhain-Saint-Paul cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Artistiek cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een artistiek cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat beste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een artistiek cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Walhain-Saint-Paul kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Waals-Brabant of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Walhain-Saint-Paul planten wij een boom. Zo kun je zelf houten muurdecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf moeiteloos doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?