Kunst Walhain
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Walhain of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Walhain verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Walhain aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Walhain bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Walhain altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Walhain aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Walhain

Vind je de kaart Walhain als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Walhain: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Walhain met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Walhain kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Walhain zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon Waals-Brabant

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Walhain voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Walhain aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Walhain graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Walhain combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Walhain?

Kies jouw uitsnede

Meer over Walhain

De plattegrond Walhain is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Walhain cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt origineel cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Walhain. Met onze custom map maker kun je precies die ene prachtige plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je soepel een origineel cadeau voor hem of haar. prachtige decoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp

Trots op Waals-Brabant met de plattegrond Walhain

Waals-Brabant is een van de charmantse provincies uit Belgie en in Walhain voel je dat! Met de plattegrond Walhain laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze prachtige decoratie. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Walhain soepel in de custom map maker. Onze nauwkeurige lasers graveren Walhain speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?