Kunst Voormezele
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Voormezele of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Voormezele verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Voormezele aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Voormezele bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Voormezele altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Voormezele aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Voormezele

Vind je de kaart Voormezele als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Voormezele: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Voormezele met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Voormezele kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Voormezele zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Voormezele voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Voormezele aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Voormezele graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Voormezele combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Voormezele?

Kies jouw uitsnede

Meer over Voormezele

De plattegrond Voormezele is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Voormezele cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Houten decoratie graveren

Houten decoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Voormezele of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje bijzonder zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt bijzonder cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Voormezele. Met onze custom map maker kun je precies die ene stijlvolle plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je soepel een bijzonder cadeau voor hem of haar. stijlvolle decoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?