Kunst Vichte
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Vichte of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Vichte verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Vichte aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Vichte bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Vichte altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Vichte aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Vichte

Vind je de kaart Vichte als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Vichte: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Vichte met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Vichte kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Vichte zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Vichte voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Vichte aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Vichte graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Vichte combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Vichte?

Kies jouw uitsnede

Meer over Vichte

De plattegrond Vichte is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Vichte cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Houten wanddecoratie graveren

Houten wanddecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Vichte of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje inventief zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp

Wij graveren Vichte speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten wanddecoratie opvallend maar is de plattegrond Vichte het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je gemakkelijk een eigen ontwerp! Wij graveren Vichte namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit West-Vlaanderen of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je gemakkelijk iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je unieke locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?