Kunst Tubize
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Tubize of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Tubize verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Tubize aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Tubize bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Tubize altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Tubize aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Tubize

Vind je de kaart Tubize als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Tubize: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Tubize met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Tubize kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Tubize zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon Waals-Brabant

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Tubize voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Tubize aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Tubize graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Tubize combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Tubize?

Kies jouw uitsnede

Meer over Tubize

De plattegrond Tubize is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Tubize cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Houten gravure graveren

Houten gravure voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Tubize of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje creatief zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp

Trots op Waals-Brabant met de plattegrond Tubize

Waals-Brabant is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Tubize voel je dat! Met de plattegrond Tubize laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze speciale gravure. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Tubize eenvoudig in de custom map maker. Onze accurate lasers graveren Tubize speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?